Una mica sobre el meu. Em dic Francis J Benítez, i la fotografia, una de les grans passions de la meva vida. Lluitador, autoexigente i autocrític, viu intensament cada meta creativa, que em proposo i em proposen, i gaudeixo fent-les possibles.

Va ser en 1987, amb la meva primera réflex, una Praktica Súper TL 1000 i treballant en una cambra fosca quan vaig començar a descobrir la màgia de la fotógrafia. Més endavant, durant la meva època analògica, la fotografia va ser la meva manera de documentar-me i recolzar-me per a la meva altra gran passió, la pintura.

En 1996 vaig començar a aprofundir al món de la pintura. I uns anys més tard, amb l'arribada de l'era digital i molts anys recorreguts des que vaig començar amb el meu Praktica, em vaig llançar a la meva primera exposició creativa fotogràfica.

En l'actualitat estic centrat en la imatge conceptual, metafòrica, retòrica i de vegades surrealista. Gaudeixo treballant sense efectes de Photoshop, muntatges digitals ni cap altre tipus de manipulació sinó creant minuciosa i detalladament, a partir d'objectes reals, escenaris i atmosferes, fotografies que ens provoquen a pensar i sentir.

EXPOSICIONS

PROXIMAMENTE

14 DESEMBRE 2019

METAFORAS VISUALIS. Museo cruz Herrera. La Línea de la Concepción.

MAYO 2020

METAFORAS VISUALIS. TPOP. La Linea de La Concepción

2018

FOTOGRAFIA MUNDO FLAMENCO. V Encuentro Internacional de Guitarra Paco De Lucía. Algeciras.

REALIDAD IRREAL. (Pintura) Museo Cruz Herrera. La Linea de la Concepción.

2017

RINCÓN FLAMENCO. (Fotografía y Pintura). IV Encuentro Internacional de Guitarra Paco De Lucía. Algeciras.

CUENTOS Y PAREIDOLIAS. (Pintura) Centro Documental José Luís Cano. Algeciras.

2016

CUENTOS Y PAREIDOLIAS. (Pintura) Caffe e Gelatto. Algeciras.

2007

ENTRE AGUAS. (Pintura) Casino de Algeciras. Algeciras.

2005

SAL CAL Y ARENA. (Pintura) Cortijo Los Canos. Guadiaro.